Krystallernes Hjerte

Krystallernes Hjerte

Forlaget Aksel
9788793814929
189,00 kr
Bruttopreis

 
En piratfortælling skrevet af 11-årige Emil Skovgaard
Der findes magiske krystaller, der giver ejeren kræfter til at forvandle sig til en ilddrage, vanddrage eller stendrage, men ingen krystal er så magisk som Krystallernes Hjerte.
Følg drengen Sulo på hans rejse efter Krystallernes Hjerte. Den mest magtfulde af alle krystaller, der kan give Sulo kræfter til at besejre pirater, gobliner og hele verden!

KRYSTALLERNES HJERTE er Emils helt egen idé. Alle navne og handlinger er fiktion. Hvis der et sted sidder en pirat ved navn Sulo, eller der er en ø med konger og gobliner, så er det helt tilfældigt.

”... han er en omvandrende fortæller, der kan skabe de vildeste historier. Det er en gave, han der er blevet beriget med og som han siden kan berige alle os andre med. Og som forhåbentlig vil inspirere andre børn til skrive.” - Wenche Thinnesen Vogtmann, Underviser

FAKTA Hardcover, 17×24 cm, billedbog på 48 sider alle i 4-farver og Emil har selv lavet typografien i boblerne. Dybtryk. Tryksagen er både FSC- og SVANEmærket.
Forfatter: Emil Skovgaard
Illustrator: Rie Skovgaard
Redaktør: Wenche Thinnesen Vogtmann
Tryk og indbinding: Tryx 2024

OM FORFATTEREN - Emil Skovgaard
Emil Skovgaard er i dag 12 år. Han blev færdig med at skrive KRYSTALLERNES HJERTE, da han var 11 år. Emil har arbejdet med teksten i
et skriveforløb hos underviser og forfatter Wenche Thinnesen Vogtmann. Undervejs i forløbet har Wenche givet tips og råd til overvejelser, Emil kunne gøre sig om handling,
karakterer, univers, dialog m.m. til sin fortælling.
Emil bor i Smørum sammen med sin mor, far, storebror William og to hunde, Luey og Mini. Udover at finde på fortællinger, elsker Emil også sin computer. Han spiller og bygger verdener i Minecraft, Ark og Roblox.
Autor
Emil Skovgaard
ISBN13
9788793814929
ISBN10
8793814925
Auflage / Jahr
1 / 2024
Verlag
Forlaget Aksel
Seitenzahl
48
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.