Skab balance i dine chakraer

Skab balance i dine chakraer

Marianne Jacobsen Publishing
9788797310502
256,00 kr
Bruttopreis
en energimedicinsk guide til healing

 
Lær at aktivere dine 7 chakraer, og føl dig bedre tilpas i din egen krop med bogen “Skab balance i dine chakraer”
Ved hjælp af energimedicinske teknikker, lærer du i bogen “Skab balance i dine chakraer” at teste og afbalancere dine (og dine klienters) chakraer. Du lærer dine 7 primære chakraer at kende, så du kan finde ud af, hvornår de har behov for at blive balanceret. Du får en masse lette metoder til at afbalancere, til at bruge energiøvelser samt krystaller og æteriske olier til dine chakraer.
Ro i sindet, bedre fysisk og mental sundhed og en følelse af opfyldelse og formål er blot nogle af fordelene ved at arbejde med dine chakraer
Nøglen til optimal sundhed og velvære eksisterer allerede os i blandt andet i vores kraftfulde energicentre - chakraerne. Gamle kulturer har i adskillige tusinder af år forstået den hellige helbredende kraft chakraerne indeholder. Det er de kraftcentre, der forbinder din fysiske krop og energiens verden. Ved at udnytte kraften i dine chakraer kan du leve sundere, mere afbalanceret og blive en bedre udgave af dig selv. 
I ”Skab balance i dine chakraer – en energimedicinsk guide til healing” får du ikke bare kendskab til hvert af dine 7 hovedchakraer, men også hvordan du selv kan energiteste og aktivere de chakraer, der måtte være kommet ud af balance. Jeg tilbyder dig også daglige øvelser for at vise dig, at sand forebyggelse ikke kun stammer fra de måder, vi plejer vores krop på, men også på de måder, vi bruger vores energi på. 
Det helt unikke i denne bog er delen, der beskriver energimedicin-teknikkerne til at energiteste og afbalancere chakraerne, både overordnet set samt de syv lag i hvert chakra. Hvilke faldgruber der er, og hvordan de energetisk rettes op igen. Bogen kan både bruges af behandlere, men den er også til dig, der gerne vil arbejde med dine egne chakraer.
Bogen er nem at gå til og opdelt i tre dele, som du kan læse mere om her:
Del 1I bogens første del kan du læse om, hvad chakraer er, og hvad deres tema er. Du får også en kort forklaring af hvert chakra samt af de 7 lag i hvert chakra. Og så fortæller jeg dig selvfølgelig om vigtigheden af at holde dem i balance.
Del 2Her går vi mere i dybden med de 7 chakraer. Jeg fortæller dig om fysiske symptomer på, når et chakra er i balance, og så giver jeg dig en beskrivelse af dig og chakraet, når det er i balance eller ubalance. Du kan læse om forskellige måder at afbalancere hvert chakra på, samt hvilke krystaller og æteriske olier du kan bruge på hvert chakra. Du får links til lydfiler for hvert chakra samt forslag til bekræftelser og meditation, når du arbejder med dine chakraer. 
Del 3I bogens sidste del får du teknikker og øvelser fra energimedicin, der beskriver, hvordan du nemt kan afbalancere og arbejde med hvert chakra. Jeg fortæller dig om, hvorfor jordforbindelse er vigtigt, og du får et link til en guidet visualisering til at skabe jordforbindelse. Du vil finde ud af, hvordan du energitester dine chakraer og lære forskellige metoder til at energiteste dig selv og andre samt lære, hvilke faldgruber der kan være. Du lærer at energiteste de 7 lag i hvert chakra, at rense og afbalancere dem, og arbejde med forbindelsen mellem hvert chakra. 
Bogen er interaktiv, så du aldrig er i tvivl om, om du gør tingene rigtigtBogen er interaktiv, så mange af energiøvelserne finder du en lille QR-kode, som du kan scanne med din telefon og på den måde få vist en video af, hvordan du laver øvelsen, eller hvordan du finder nogle bestemte akupunkturpunkter. Det er din sikkerhed for, at du udfører øvelserne rigtigt, selv når det kan være svært lige at visualisere for dig, hvordan du skal gøre.
Marianne Jacobsen er en af Danmarks dygtigste inden for energi terapi. Hun har klinikker i Storkøbenhavn, hvor hun tager imod klienter. Endvidere er hun den eneste dansker, der er certificeret til at undervise i Donna Edens Energi Medicin. Hun afholder både live og online kurser i energi terapi. Marianne har studeret energi medicin ved Donna Eden siden 2014, og uddanner sig løbende. Før hun blev certificeret som Eden Energy Medicine Practitioner, var hun uddannet akupunktør, healer, TFT- og EFT-terapeut.
NY BOG:Køb bogen før den officielle udgivelse og spar 33%: https://edenenergimedicin.dk/pre-sale-chakrabog/
Autor
Marianne Jacobsen
ISBN13
9788797310502
ISBN10
8797310506
Auflage / Jahr
1 / 2021
Verlag
Marianne Jacobsen Publishing
Seitenzahl
162
Bindung
Spiralryg
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.