Dogme dansk. Opgavehæfte 1

Dogme dansk. Opgavehæfte 1

Special
9788729002956
115,00 kr
Bruttopreis
 

Dette er et engangshæfte til danskundervisning af voksne kursister med dansk som andetsprog.

Om serien
Målet med Dogme dansk er at styrke talesprogsstrukturer og enkel grammatisk forståelse. Materialet er beregnet til voksne kursister med dansk som andetsprog, som har ingen eller få års skolebaggrund. Det vil sige til kursister på danskuddannelse 1, modul 3 eller 4 eller danskuddannelse 2, modul 1. Materialet består af en online-video (https://www.alfabetaforlag.dk/dogme-dansk-videoklip) og to opgavehæfter. Opgavehæfte 1 ligger på et lidt lavere niveau end opgavehæfte 2.

Materialet kan bruges enten i studieværksted, hjemme til selvstudium eller i klassen, hvor bl.a. dialogerne kan indøves som pararbejde.

Indhold
Videoen består af 15 lektioner, hver lektion i 3 dele:

Selve dialogen og videoklip Samme videoklip men med undertekst Oplæst prosatekst, som samtidig kan læses sammen med skiftende stillbilleder.

Til hver af de 15 lektioner er der en række opgaver, som er fælles for alle lektioner, og desuden opgaver, som knytter sig til den specifikke lektion. I disse opgaver bliver der taget et særligt tema op enten grammatisk eller indholdsmæssigt, som giver kursisterne mulighed for at udtrykke sig om emner i dagligdagen. Hver lektion indledes med videoklippets dialogtekst.

De faste opgaver er:

Lytteforståelses-opgave til dialogen Spørgsmål til dialogen med mulighed for at danne hele sætnings-svar Dialog til den enkelte kursist og/eller udfyldningsopgave til lektionens dialog Udfyldnings-diktat (dialogen som prosatekst) Træning af hovedsætningsstruktur Forbinde to sætningsdele med hinanden.
Autor
Lone Anker;Lone Bjelke
ISBN13
9788729002956
ISBN10
8729002958
Auflage / Jahr
1 / 2004
Verlag
Special
Seitenzahl
95
Bindung
Ukendt
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.